El nostre ex-alumne Victor Micó premiat dins els Premis Fundació Trinidad Alonso als millors estudiants esportistes de la UV del curs 2022/23.

«Els estudiants premiats han sigut Victor Micó i Nicola Einberga, tots dos esportistes de voleibol i estudiants dels Graus de Ciències de l’Activitat Física i Comunicació Audiovisual, respectivament.

La Universitat de València, amb el suport de la Fundació Trinidad Alfonso, convoca anualment dos premis per als millors esportistes, un en modalitat masculina i un altre en femenina, que compaginen la vida acadèmica amb l’esport de competició.

En aquesta edició, han resultat seleccionats Victor Micó i Nicola Einberga, tots dos jugadors dels equips de voleibol de la UV. Cada premi consta d’un diploma acreditatiu, una placa commemorativa i un premi econòmic de 1.000 €. Les nostres felicitacions als premiats»

¡Enhorabona Víctor!

Enllaç noticia: https://www.uv.es/uvweb/servei-educacio-fisica-esports/ca/novetats/concedits-premis-fundacio-trinidad-alonso-millors-estudiants-esportistes-uv-curs-2022/23-1285923263487/Novetat.html?id=1286344241451

Para poder ofrecer los servicios de nuestra web y poder administrar la página, www.fefc.es, La Fundación Educativa Francisco Coll, así como las empresas relacionadas con la prestación de los servicios de la web, guardaremos cierta información en su dispositivo mediante el uso de las cookies. Si quiere saber qué son las cookies, cuáles utilizamos y cómo eliminarlas, consulte política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies